Патрульні затримали у Львові закривавленого та озброєного чоловіка

10.11.2017 12:32   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У п’ятницю, 10 листопада, близько опівночі на телефон 102 зателефонував перехожий, який повідомив, що на тротуарі на вулиці Стрийській у Львові сидить закривавлений чоловік із пістолетом, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
Поліціянти знезброїли ще одного жителя Львівщини

Про це поінформували сьогодні, 10 листопада, в управлінні патрульної поліції Львова, де також розповіли, що патрульні й справді побачили на вулиці Стрийській закривавленого чоловіка, в ногах якого лежав «предмет, схожий на пістолет у розібраному вигляді». Він пояснив, що впав та вдарився головою.

Неподалік нього патрульні виявили решту частин від пістолета. Закривавлений чоловік відмовилася пояснити мети свого перебування на вулиці Стрийській, відтак його доставили до відділу поліції. Про це повідомили на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів