У нетверезих водіїв забиратимуть права та садитимуть до в'язниці

10.11.2017 22:27   Джерело: Львівська хвиля
Опубліковано : Патрік Скеля

Кабмін погодив посилення покарання за порушення правил дорожнього руху. Зокрема за кермування напідпитку. Найближчим часом пакет документів передадуть на розгляд до Верховної Ради, пише - Львівська хвиля.

Читайте також

Міськрада може забороняти нічний продаж алкоголю в окремих випадках

Новації стосуватимуться обмеження швидкості руху у населених пунктах, системи штрафів та посилення відповідальності за водіння у нетверезому стані. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Нетверезих водіїв, які порушуючи ПДР, спричинили тяжкі тілесні ушкодження або смерть хочуть карати позбавленням волі від 7-и до 12-и років і  забирати права максимум на 10.  

52 п’яних водії сіли за кермо за останні вісім діб. Усіх їх затримали патрульні у Львові. Про це повідомили на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook».А загалом зареєстрували 180 ДТП. 22 з них були із потерпілими. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівська хвиля