Двох львів’ян затримали в аеропорту через спробу вивезти понад 10 кілограм бурштину

11.11.2017 21:28   Джерело: Форпост
Опубліковано : Патрік Скеля

В Міжнародному аеропорту «Львів» працівники Львівської митниці ДФС вилучили 13 кг бурштину у двох громадян. Про це повідомили в прес-службі ДФС у Львівській області, пише - Форпост.

Читайте також

​ Іноземець хотів провезти через кордон розвідувальний пристрій
Гвинтівку під набій Флобера знайшов службовий пес на «Раві-Руській»
У автомобілі мешканця Львівщини митники виявили 820 пачок сигарет

Під час митного контролю ручної поклажі громадян, що прямували до Стамбула (Туреччина), під час поглибленого огляду сумок у двох громадян України, мешканців Львова, вони знайшли неорганічне оброблене та необроблене каміння жовто-коричневого кольору різних геометричних форм та розмірів.

Кожен з них намагався вивезти за межі митної території України смугою спрощеного митного контролю «зелений коридор» по 6,5 кг коштовного каміння. Громадяни не надали жодних документів, що могли б підтверджувати вартість, місце придбання та походження виявленого у них товару.

Такі дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого статтею 471 Митного кодексу України. Відтак, товар було вилучено для експертного дослідження.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Форпост