Львівські педагоги отримали високу закордонну відзнаку

22.11.2017 08:44   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Кафедра польської філології Львівського національного університету імені Франка отримала високу закордонну відзнаку. Про це повідомляється на сайті ЛНУ ім. Івана Франка, пише - Status Quo.

Читайте також

Назвали найкращі книги року назвали на «Форумі видавців» у Львові

Нещодавно у місті Катовіце (Республіка Польща) відбулося вручення почесних нагород – присвоєння високого титулу "Посол польської мови" (Ambasador Polszczyzny). Серед кількох номінацій була також "Посол польської мови поза межами Польщі" («Ambasador Polszczyzny poza Granicami Kraju»). Цьогоріч цю престижну нагороду вперше за всю історію її існування виборола закордонна інституція – кафедра польської філології Львівського національного університету імені Івана Франка (за розвиток і популяризацію польської мови в Україні), яку представляла на урочистостях у Катовіцах відома мовознавець і полоніст Алла Кравчук.

Щоб зорієнтуватися, настільки це престижна нагорода, варто лише згадати, що в попередні роки її присуджували відомим письменникам – Тадеушу Конвіцькому, Тадеушу Ружевичу, Ользі Токарчук, а серед акторів, наприклад, Анні Димній.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo