Дві львівські автостанції позбавили свідоцтв про атестацію (Фотофакт)

22.11.2017 09:27   Джерело: Львівські
Опубліковано : Патрік Скеля

Відповідний документ оприлюднили на сторінці львівського перевізника «Фіакр-Львів». За попередньою інформацією, за результатами перевірки відповідності вимог автостанціями, дві АС у Львові не пройшли. Атестації цих АС анулювали, відповідно, і право надавати послуги теж. Про це йдеться на офіційній сторінці львівського перевізника «Фіакр-Львів», пишуть - Львівські.

Читайте також

Автостанцію «Двірцеву» позбавили свідоцтва про атест

Відповідаючи на звернення щодо невідповідності автостанцій Львова вимогам автостанцій відповідного класу, у Укртрансбезпеці перевірили якість послуг АС. На підставі протоколів про проведення обстежень АС №3 та АС «Західна» від 20.10.17 №0430 та від 20.10.17 №0431, прийнято рішення про анулювання свідоцтв вказаних АС. Також зазначається, що завтра перевізник звернеться до Укртрансбезпеки і місцевої влади за рішенням: що робити далі. «Даний лист був надісланий для захисту інтересів наших пасажирів, які теж є заручниками ситуації і вимушені користуватись послугами даних автостанцій», - йдеться в повідомленні.




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівські