30 листопада мешканців Львова запрошують на зустріч із Мирославою Гонгадзе

Відома журніластка зустрінеться з львів’янами у «Політехніці».

24.11.2017 17:28   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

30 листопада мешканців Львова запрошують на зустріч із відомою українською журналісткою, керівником Української служби «Голосу Америки», експертом із питань України, Східної Європи та свободи слова на пострадянському просторі Мирославою Гонгадзе.

Читайте також

«Львівській політехніці» хочуть присвоїти ім’я Степана Бандери

Подію організовує Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою, пише - 032.ua.

Як розповіли організатори заходу, зустріч відбудеться 30 листопада о 16:00, в актовому залі головного корпусу НУ «Львівська політехніка» (вул. Бандери, 12).

Мирослава Гонгадзе розповість про діяльність ЗМІ Сполучених штатів Америки, українські мас-медіа на мапі світу, Українську службу «Голосу Америки», життя українців у діаспорі та їхню боротьбу з російською пропагандою тощо.

Додамо, що Мирослава Гонгадзе навчалася у ЛНУ ім. І. Франка, працювала у медіа України та США ( Wall Street Journal, Washington Post, NPR, Journal of Democracy); дружина вбитого відомого українського журналіста Георгія Гонгадзе.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua