Мер Львова зустрівся з членом парламенту Канади

29.11.2017 18:19   Джерело: Гал-інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з членом парламенту Канади Джеймсом Безаном, який перебуває у Львові в рамках Безпекового Форуму. Під час зустрічі обговорили питання щодо оборони і національної безпеки, співпраці, війну в Україні тощо, пише - Гал-інфо.

Читайте також

Фінансові порушення обсягом у 47,8 млн грн, або як у Садового крали гроші на смітті
Громадська рада вимагає у Садового розірвати договори з перевізниками і провести новий конкурс

«Дякую за ваш візит, дякую за підтримку. Нам потрібно черпати досвід від країн, які є успішними і є для нас прикладом. Ваша країна є прикладом демократії. Зараз в Україні не проста ситуація, ми в стані війни. Навчання наших військових буде корисним і сьогодні, і завтра. Тому нам вже зараз треба думати, хто в майбутньому будуть генералами нашої армії, керівниками військових штабів. Тому однозначно Україна бачить себе членом Альянсу. Це довга дорога. НАТО – це стандарти. Однак багато цих стандартів ми вже зараз можемо впроваджувати в Україні. Тому очікуємо від вас почути багато цікавих думок і пропозицій для нашої держави під час Форуму Безпеки, бо сьогодні для України питання безпеки – це питання номер один», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

«Мені приємно бути у вашому місті і ділитися досвідом, який ми маємо. Ситуація, яка є зараз у вас, склалася протягом багатьох років. Тому, відповідно, потрібен час, щоб все змінити. Потрібно докладати зусиль і наполегливо працювати в правовому полі. Верховенство права мусить дотримуватися», - наголосив Джеймс Безан, член парламенту Канади, тіньовий міністр національної оборони Канади.

Джеймс Безан – канадський політик, українського походження. З 2004 року він є членом Палати громад, з 2015 року він також є тіньовим міністром оборони Канади.

Джеймс Безан відвідував Олдс Коледж у Альберті, де він отримав ступіть магістра у сфері сільського господарства і тваринництва. Безан працював у сфері тваринництва впродовж 1980-1990 років і заснував свою компанію у 1996 році. Він обіймав посаду директора Асоціації Виробників Великої Рогатої Худоби Манітоби і також посідав місце в раді директорів багатьох компаній, що спеціалізувалися на виробництві їжі.

Вперше обрався до нижньої палати канадського парламенту у 2004 році, набравши 47% голосів виборців у рідному окрузі в Манітобі. Також був переобраний у 2006, 2008 та 2011 роках. З кожними новими виборами його підтримка серед виборців зростала і сягнула рекордних для Канади 62,5% на виборах до нижньої палати парламенту у 2011 році.

Активно працював у сфері законотворення та лобіювання прав агро-виробників, а також у 2013 році був призначений прем'єр-міністром Канади Стівеном Гарпером парламентським секретарем у міністерстві оборони Канади. 

За активну підтримку санкцій проти Росії, у зв'язку із агресією та анексією Криму Росією, став одним із 13 канадійців, яким заборонений в'їзд у Росію.

Нагадаємо, 30 листопада – 1 грудня у Центрі ім. Митрополита Андрея Шептицького УКУ відбудеться Львівський Безпековий Форум, головна тема якого – «яким має бути новий безпековий порядок в світі». Спікерами Форуму стануть авторитетні фахівці та експерти з США, Канади, Європи та України.

Докладна інформація про спікерів та організаторів Львівського Безпекового Форуму, програма заходу - на сайті http://www.lvivsecurityforum.org

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо