У Стрию побили журналіста, поліція відкрила справу

01.12.2017 07:37   Джерело: Укрінформ
Опубліковано : Патрік Скеля
Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття адміністратора сайту «Діловий Стрий» на Львівщині. Про це повідомила речниця Стрийського відділу поліції Ольга Мацен, пише - Укрінформ.

Читайте також

Суд на Львівщині скасував рішення райради, яка вимагала публічного вибачення журналістки перед депутатом

За фактом нападу на редакцію сайту «Діловий Стрий» і побиття його адміністратора відкрито кримінальне провадження за статтею 355 ККУ (примушення до виконання цивільно-правових зобов`язань). Проводяться слідчі дії, в результаті яких буде вирішено питання правової кваліфікації дій мешканця, який наніс тілесні ушкодження, і притягнення його до відповідальності», - зазначила Маценюк.

Підприємець, про якого вмістив критичну інформацію сайт «Діловий Стрий», напав на редакцію. Нападник вимагав спростування опублікованої про нього критичної статті, погрожуючи працівникам редакції побиттям та розправою над дітьми і сім`ями. А після цього завдав тілесні ушкодження адміністратору сайту Андрію Кипеняку - поранив йому голову предметом, що нагадує кастет. Після цього нападник втік з офісу.

Правоохоронці, яких викликали журналісти, задокументували факт нападу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Укрінформ