У Львові розшукувана правоохоронцями зловмисниця викрала з каси магазину ₴127 000

01.12.2017 13:30   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Встановлено, що раніше судима зловмисниця перебувала у розшуку та надала неправдиві особисті дані при працевлаштуванні. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

Читайте також

У львівському магазині з каси викрали гроші
На Жидачівщині викрила зловмисника, який вкрав гроші з каси магазину

У Сихівський відділ поліції 30 листопада за допомогою звернулась працівниця одного з продуктових магазинів. Жінка повідомила, що виявила крадіжку грошей у сумі більше 127 тисяч гривень з каси магазину, а також продуктів харчування на суму дванадцять з половиною тисяч гривень та двох мобільних телефонів.

Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетна інша продавчиня магазину, раніше судима 35-річна львів’янка, котра перебувала у розшуку танадала неправдиві особисті дані при працевлаштуванні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – від трьох до шести років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування, зловмисницю перевіряють на причетність до скоєння інших правопорушень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews