Львівтеплоенерго звернулося до Гройсмана щодо підняття тарифів на опалення

01.12.2017 21:26   Джерело: Варіанти
Опубліковано : Патрік Скеля

ЛМКП «Львівтеплоенерго» скерувало листи до Володимира Гройсмана про відшкодування збитків підприємства та перегляд тарифів НКРЕКП. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради, пишуть - Варіанти.

Читайте також

«Львівтеплоенерго» планує збільшити тарифи на теплопостачання

ЛМКП «Львівтеплоенерго» скерувало листи прем’єр-міністру Володимиру Гройсману з проханням посприяти в розблокуванні роботи Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг щодо перегляду тарифів на теплопостачання, а також відшкодувати збитки через несвоєчасне запровадження в дію тарифів.

Як наголосили у підприємстві, через різницю в тарифах на теплопостачання для бюджету і інших споживачів «Львівтеплоенерго» щомісячно зазнає збитків у 17 млн грн.

Відтак, «Львівтеплоенерго» скерувало звернення у НКРЕКП щодо перегляду тарифів, однак через відсутність кворуму засідання не відбуваються ще з 14 листопада.

«Така ситуація ставить під загрозу безперебійне функціонування підприємства та може призвести до зриву опалювального сезону через відсутність коштів на закупівлю природного газу», – зазначили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, «Львівтеплоенерго» планує провести 4 грудня громадські слухання щодо коригування тарифу на теплопостачання для бюджетних і інших споживачів.

 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Варіанти