На Львівщині під час полювання підстрелили єгеря

Як встановили правоохоронці, потерпілий отримав поранення внаслідок необережного пострілу іншого мисливця.

06.12.2017 09:30   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У Сокальське відділення поліції 2 грудня надійшло повідомлення від чергової медсестри місцевої лікарні про те, що у медзаклад з вогнепальним пораненням був доставлений 37-річний мешканець міста Червоноград, старший єгер місцевого відділення товариства мисливців та рибалок. Лікарі діагностувати у чоловіка «вогнепальне поранення та перелом стегна». Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

Читайте також

Гвинтівку під набій Флобера знайшов службовий пес на «Раві-Руській»
Поліціянти знезброїли ще одного жителя Львівщини

Як встановили правоохоронці,  кульове поранення єгер отримав 2 грудня близько 12.30 у лісовому масиві неподалік села Сілець Сокальського району, підчас ліцензійного полювання на дикого кабана. Також встановлено, що потерпілого з необережності поранив 62-річний мисливець, місцевий мешканець,  пострілом з мисливської рушниці ТОЗ 12-го калібру.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.128 (необережнетяжке або середньої тяжкості тілесні ушкодження) КК України. Скоєнекарається громадськими роботами на строк від ста п'ятдесяти до двохсотсорока годин або виправними роботами на строк до двох років, абообмеженням волі на строк до двох років. Проводиться досудоверозслідування.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews