На Львівщині чоловік вибив жінці око: підозрюваному загрожує до 8 років позбавлення волі

06.12.2017 10:27   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

До 8 років позбавлення волі загрожує чоловіку, який під час сварки вибив жінці око. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, пише - Status Quo.

Читайте також

У Самборі невідомий чоловік побив 13-річного хлопця
Львів’янину, який до смерті побив чоловіка, загрожує до 10 років ув’язнення

За процесуальним керівництвом Львівської місцевої прокуратури №3 завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно мешканця м. Пустомити, який цьогоріч 22 вересня заподіяв тяжкі тілесні ушкодження 46-річній жінці.

Нагадаємо, що подія трапилась близько 17.00 у будинку потерпілої, в смт. Щирець на Львівщині. Підозрюваний, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, розпочав словесний конфлікт із подругою своєї співмешканки, під час якого наніс їй удар кулаком у ділянку правого ока. Внаслідок цього, жінка втратила зір у пошкодженому оці.

За цим фактом працівниками поліції внесено відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Крім цього, зловмиснику судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція вказаної статті передбачає до 8 років позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo