Продавчиню, яка торгувала на ринку неякісною рибою, судитимуть

09.12.2017 19:38   Джерело: Експрес
Опубліковано : Патрік Скеля

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо продавця, яка, торгуючи на ринку неякісною рибою, спровадила в лікарню кількадесят людей. Розглядатимуть справу у Франківському районному суді Львова, пише - Експрес.

Читайте також

Вже 69 осіб постраждали від отруєння копченою рибою у Львові

  «Ця жінка без дозвільних документів, зокрема висновку лабораторного дослідження ветеринарно-санітарної експертизи якості і безпечності харчової продукції, виготовляла скумбрію гарячого копчення у гаражі та у власній квартирі, допускаючи грубі порушення санітарно-епідеміологічних правил», - повідомляють у прокуратурі області. Нагадаємо, що йдеться про продавчиню, котра на Привокзальному ринку офіційно продавала спеції, а ще незаконно підторговувала копченою скумбрією. Відтак 71 людина, скуштувавши цієї риби, опинилась у лікарні з важким отруєнням. І це, зі слів фахівців, випадок найбільш масового отруєня за останнє десятиліття. 

«Такі дії порушниці кваліфіковано за частиною другою статті 325 КК України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням), - додають в установі. - За це зловмисниці загрожує позбавлення волі на термін  від 5 до 8 років».  

Ірина ШЕЛУПЕЦЬ, Експрес


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Експрес