Львів обіцяють прибирати від снігу усю ніч

09.12.2017 20:25   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

У зв’язку з інтенсивними опадами у вигляді снігу, у місті в деяких районах вже працює снігоприбиральна техніка. В першу чергу, посипають складні ділянки доріг – мости та підйоми. Вночі до роботи буде залучено 76 одиниць техніки. Про це Львівському повідомили в департаменті житлово-комунального господарства ЛМР, пише - Львівський портал.

Читайте також

Прийдешня зима буде найхолоднішою за останні 100 років!

За словами директора департаменту житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, техніка працюватиме всю ніч.

«Всі машини є на чергуванні. Вже зараз деякі райони випустили піскосії, щоб підсипати складні ділянки доріг, особливо мости та підйоми. З 18 год до роботи буде залучено більше техніки. Якщо сніг продовжуватиме падати, залучатиме до роботи підмітальні машини. На чергуванні вночі буде 76 одиниць техніки. На нічний період буде інтенсивний режим роботи. З 22.00 год будуть працювати підмітальні машини, піскосії. Техніка працюватиме всю ніч», – розповіла Ірина Маруняк.

У Личаківському районі зараз працює 6 піскосіїв. Із 20.00 до роботи буде залучено 6 піскосіїв, 4 трактори, 2 грейдери, 4 підмітальні машини, 1 навантажувач і 1 самоскид.

У Галицькому районі зараз працює 3 піскосії. Вночі буде працювати 13 одиниць техніки.

У Сихівському районі працює 4 піскосії, у Залізничному — 4. У Шевченківськомі районі зараз працює 6 піскорозкидувачів, вночі буде залучено до роботи 11 одиниць снігоприбиральної техніки. У Франківському районі в роботі зараз 4 піскосії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал