Аварії знеструмили на Львівщині 58 населених пунктів

10.12.2017 10:44   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У суботу, 9 грудня, й неділю, 10 грудня, на території Львівської області були зафіксовано 10 порушень у роботі систем електропостачання, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Через негоду майже 300 сіл Львівщини залишилися без електропостачання
Десять населених пунктів Львівщини знеструмлено внаслідок аварії
На Перемишлянщині чоловік помер від ураження струмом

Зокрема, у Стрийському районі в суботу, 9 грудня, о 8.57 спрацювання апаратури захисту знеструмило село Верхня Стинава, якому повернули електропостачання о 12.15.
У Бориславі об 11:05 пошкодження повітряної лінії знеструмило будинки №14а на вулиці Гоголя, №43 на вулиці Хмельницького, №105 на вулиці Луговій, №22 на вулиці Бічна Джерельна й №30 на вулиці Бандери. Будинкам №14а на вулиці Гоголя й №30 на вулиці Бандери повернули електропостачання о 16:10, а роботи з відновлення електропостачання будинкам №43 на вулиці Хмельницького, №105 на вулиці Луговій, №22 на вулиці Бічна Джерельна триватимуть 10 грудня.
У Старосамбірському районі о 15:30 налипання снігу та обриву дротів повітряної лінії  знеструмило 30 населених пунктів повністю, а три – частково. Роботи з відновлення їм електропостачання населених пунктів будуть продовжені 10 грудня.
У Дрогобицькому районі о 18.00 спрацювання апаратури захисту знеструмило вулиці 30 річчя Перемоги й Нижню в селі Вороблевичі, яким повернули електропостачання о 21.10.
У Яворівському районі о 20:15 пошкодження в електромережі лінії електропередач частково знеструмило село Велике Поле. Роботи з відновлення йому електропостачання будуть продовжені з настанням світлого часу доби 10 грудня.
У Сколівському районі о 20.28 пошкодження в електромережах знеструмило села Верхнячку, Жупани, Климець, Крушельницю, Корчин і Межиброди повністю, а селище Верхнє Синьовиднє й село Тухольку – частково. Селу Межиброди повернули електропостачання 10 грудня о 1.35, а роботи з відновлення електропостачання інших населених пунктів будуть продовжені зранку 10 грудня.
У Самбірському районі о 21:30 налипання снігу та обриву дротів повітряної лінії знеструмило села Лопушна, Лукавиця, Монастирець і Сприня повністю, а Ралівку – частково. Роботи з відновлення їм електропостачання будуть продовжені 10 грудня.
У Пустомитівському районі о 22.37 пошкоджень в електромережах знеструмило села Вовків, Загіря, Кугаїв, Милятичі, Новосілки, Підтемне, Раковець. 10 грудня о 1.48 відновлено електропостачання повернули електропостачання селам Вовків, Загіря, Милятичі, Новосілки й Підтемне. Роботи з відновлення електропостачання Кугаїву й Раковцю будуть продовжені з настанням світлого часу доби 10 грудня.
У Радехівському районі о 23:11 падіння дерева ц поорив дротів лінії частково знеструмило село Поздимир, . Роботи з відновлення йому електропостачання населеного пункту буде продовжено 10 грудня.
У Бориславі10 грудня близько 02:30 спрацювання апаратури захисту знеструмило 24 вулицьі. Роботи з відновленню електропостачання будуть проводитися 10 грудня з настанням світлого часу доби.
Про це повідомили сьогодні, 10 грудня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів