МЗС засуджує підрив екскурсійного польського автобуса біля Львова

Міністр закордонних справ Павло Клімкін засуджує пошкодження автобуса, що перевозив польських туристів, на стоянці одного з готелів Львова.

10.12.2017 16:22   Джерело: Depo.Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Міністр закордонних справ Павло Клімкін засуджує пошкодження автобуса, що перевозив польських туристів, на стоянці одного з готелів Львова. Про це він повідомив у своєму мікроблогу в Twitter, пише - Depo.Львів.

«Хтось наполегливо намагається посварити нас із Польщею й зірвати візит Президента Анджея Дуди. Зробимо все, щоб розслідувати цей інцидент. А провокаторам скажу - не вийде!» - прокоментував він.

За даними Львівської обласної державної адміністрації, 9 грудня вночі на кільцевій дорозі Львова на стоянці одного з готелів Львова був пошкоджений автобус, що здійснював екскурсійне перевезення польських туристів у Львів. Потерпілих немає. Наразі ведеться розслідування інциденту.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Depo.Львів