Львівський суд взяв під варту контрабандиста на призвисько Докі

15.12.2017 10:30   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Одіозного організатора на прізвисько Докі так званого «приватного кордону» на Закарпатті Шевченківський райсуд Львова взяв під варту на 2 місяці з альтернативою застави в розмірі 30 мільйонів гривень. Про це повідомив воєнний прокурор сил АТО Олег Сенюк на своїй сторінці у Facebook, пише - Status Quo.

Читайте також

​ Іноземець хотів провезти через кордон розвідувальний пристрій
Гвинтівку під набій Флобера знайшов службовий пес на «Раві-Руській»
У автомобілі мешканця Львівщини митники виявили 820 пачок сигарет

Одіозного організатора на прізвисько Докі так званого «приватного кордону» на Закарпатті вздовж лінії держкордону, куди за межі України тривалий час переправляли контрабанду, Шевченківський райсуд Львова взяв під варту на 2 місяці. Йому визначено альтернативу застави в розмірі 30 мільйонів гривень.

Вказаний чоловік підозрюється в організації заволодіння у групі із службовими особами Держземагентства в Закарпатській області через підставних осіб землями прикордонної смуги площею понад 130 га. Йому повідомили про підозру – за ч. 3 ст. 27 ч. 3 ст. 28 ч. 2 ст. 364 КК України.

За цим фактом досудове розслідування ще триває. Встановлюється причетність інших осіб до скоєння цих та інших злочинів. За словами Олега Сенюка, проведено орієнтовно 30 експертиз та допитано понад 100 осіб.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo