У Стебнику звільнили завідувачку дитсадка, що крала харчі у дітей

15.12.2017 12:25   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

У вівторок, 12 грудня, у Стебнику на Львівщині звільнили завідувачку дитсадка «Калинка», що крала з закладу харчі. Як інформує «Твоє радіо» на своїй сторінці у Facebook, Галина Комарницька кілька місяців перебувала на лікарняному та у відпустці. 12 грудня, коли завідувачка повернулась на роботу, у садок приїхала комісія з Дрогобицької міськради, що звільнила її, пише - ZAXID.NET.

Читайте також

У львівських садочках оновлюють харчові блоки та пральні кімнати
У Львові батьки немовляти виявили в дитячому харчуванні хробака

Керівник відділу освіти Дрогобицької міської ради Петро Сушко, що у складі комісії виїздив у дитсадок, підтвердив інформацію про звільнення завідувачки, однак відмовився уточнити деталі.

За даними «Твого радіо», у липні батьки дітей, які навчаються у дитсадку «Калинка», побачили, як працівники дитсадка виносять харчі з приміщення закладу та складають їх у авто брата завідувачки. Тоді батьки витягнули крадені продукти з автомобіля на землю.

На відео, яке оприлюднили місцеві мешканці, видно, що на землі лежить кілька пачок макаронів, олія, фрукти, картопля, печиво та ін. Ці продукти витягнули батьки з авто брата завідувачки дитсадка. Після цього інциденту завідувачка пішла у відпустку та взяла лікарняне.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET