У школі про вчителів-наркодилерів нічого не знали

21.12.2017 21:27   Джерело: Львівські
Опубліковано : Патрік Скеля

Резонансний випадок із затриманням двох вчителів школи на Львівщині вже стиг облетіти регіон. У школі, де працює продружжя, нічого не знали і дуже здивовані вчителі, пишуть - Львівські.

Читайте також

Продавали наркотики навіть у школах: викрили банду львівських наркоділків

Діти ж розповідають, що чутки про «бізнес» вчителів ходять вже давно. Двох людей - чоловіка та жінку підозрюють у торгівлі наркотиками. Подружжя налагодило канал постачання і збувало заборонені речовини у Турці. У будинку затриманих знайшли наркотики різних видів, а також психотропні речовини. Загалом вартість вилученого товару склала більше 250 тисяч гривень.

За словами керівника департаменту протидії наркозлочинності Андрія Кіхтенко, продавали наркотики чоловік та жінка щоденно. Вдень вони спокійно ходили на роботу (обоє - вчителі у середній школі), а ввечері займалось незаконною діяльністю. Школярі місцевої школи розповідають, що про справи вчителів вже ходили чутки.

А от у школі для вчителів затримання колег стало дивною новиною. Вчителі запевняють, що давно працюють з підозрюваними і непогано їх знають, але про таке навіть подумати не могли. У області хочуть провести службову перевірку. Зараз з'ясовуються обставини події, проводиться розслідування. Якщо провину пари доведуть, передбачено 12 років ув'язнення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівські