Раптово помер відомий львівський радіоведучий Олег Середа

24.12.2017 20:27   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

У ніч на неділю, 24 грудня, раптово помер багаторічний ведучий радіо «Люкс FM» та «Радіо 24» Олег Мосесов, більш відомий під творчим псевдонімом Олег Середа, пише - ZAXID.NET.

«Вночі Олег повертався додому після корпоративної вечірки, на якій працював ведучим. Ще похвалився, що дуже вдало відпрацював. Але додому не доїхав – дорогою у нього стався інфаркт», – сказав батько Олега Ігор Мосесов.

Олег Мосесов народився 8 жовтня 1974 року у Львові. Навчався у середній школі №9, а потім на спеціальності радіотехніка у Львівській політехніці.

Як сказала багаторічна колега Олега, відома у Львові ведуча Марта Більська, «у 90-ті роки весь Львів ходив до Олега та його батька Ігоря «по музику» – вони були одні з небагатьох, у кого можна було купити якісні ліцензовані платівки».

З 2003 року Олег Мосесов вже під псевдонімом Олег Середа почав працювати на «РадіоМан». У 2008 перейшов на «Рadio 4U». З 2009 року і до сьогодні Олег працював ведучим радіо «Люкс FM».

У нього залишилась дружина Тетяна та троє синів, наймолодшому з яких усього дев’ять місяців.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET