Львів’яни вшанували страчених поляками націоналістів

25.12.2017 10:30   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У суботу, 23 грудня, на фасаді колишньої тюрми «Бригідки», що на Городоцькій відкрили пам'ятну таблицю бійцям за волю України – активним діячам ОУН Василю Біласу та Дмитру Данилишину, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

З нагоди Дня захисника України та 75-річчя створення Української повстанської армії Герої вшанували пам'ять героїв
Ветерани Львівщини отримають допомогу

Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також поінформували: «Саме тут, 85 років тому стратили молодих націоналістів. Захід розпочали із виконання Державного Гімну України. Духовенство здійснило чин панахиди та освячення дошки. Опісля представники влади та громадськість вшанували пам’ять загиблих покладанням квітів до меморіальної таблиці».
У прес-службі Львівської облдержадміністрації повідомили також сьогодні, 23 грудня: «На Кортумовій горі державні діячі та громадськість вшанували пам'ять 28-ох розстріляних націоналістів покладанням квітів до пам’ятного хреста. Опісля присутні спільно помолились за мир в Україні».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів