В Сокалі поліцейські затримали зловмисника, причетного до заподіяння чоловікові ножового поранення

За вчинене йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

01.01.2018 20:31   Джерело: Голос Сокальщини
Опубліковано : Патрік Скеля

В Сокальське відділення поліції 29 грудня зателефонував анонім, який повідомив, що в райцентрі у дворі будинку на вулиці Чайковського ножем поранили 25-річного жителя району, пише - Голос Сокальщини.

Читайте також

З'явились жахливі фото різанини у Львові
Львів’янин завдав ножових поранень своїй сестрі

Працівники поліції попередньо встановили, що до скоєння злочину причетний 28-річний мешканець міста Червоноград. Між ним та потерплим виник конфлікт, під час якого і були заподіяні тілесні ушкодження.

Травмований чоловік госпіталізований у реанімаційне відділення районної лікарні. Медики діагностували у нього проникаюче ножове поранення живота.

Зловмисник затриманий в порядку ст..208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у скоєнні злочину за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Статтею передбачене покарання у вигляді позбавлення вол на строк від п’яти до восьми років.

Проводиться досудове розслідування. Вирішується питання про обрання зловмисникові міри запобіжного заходу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос Сокальщини