Відвідувачам кафе у центрі Львова киянин погрожував несправжніми гранатами

02.01.2018 14:41   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

У понеділок, 1 січня, в одному із закладів громадського харчування на вул. Краківській у Львові невідомий чоловік погрожував відвідувачам гранатами. Пізніше з’ясувалось, що це був муляж. Чоловіка затримали, пише - ZAXID.NET.

Читайте також

Гвинтівку під набій Флобера знайшов службовий пес на «Раві-Руській»
Поліціянти знезброїли ще одного жителя Львівщини

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова, у поліцію зателефонувала керівниця закладу. Вона повідомила, що в приміщення зайшов невідомий з гранатою. «Заявниця самостійно вивела всіх відвідувачів на вулицю для їх безпеки. Невідомий на зауваження людей не реагував та почав погрожувати, що застосує гранату», – повідомили у патрульній поліції.

 

Патрульні прибули на місце події та затримали чоловіка, доставивши його до Галицького ВП. Ним виявився 22-річний мешканець Києва. Справу передали слідчим.

Згодом експерт встановив, що гранати  це муляж. Проте чоловіку у будь-якому разі загрожує відповідальність передбачена ст. 296 ч.4 Кримінального кодексу України (хуліганство), тобто позбавлення волі на строк від трьох до семи років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET