Матiр оштрафували за те, що її 14-рiчний син мiсяць не ходив до школи

03.01.2018 18:30   Джерело: Експрес
Опубліковано : Патрік Скеля

Пiдлiток упродовж жовтня без поважних причин не вiдвiдував навчальний заклад у Дрогобичi. Цiкаво, що це не перше рiшення мiськрайонного суду щодо цього пiдлiтка, пише - Експрес.

Читайте також

У Львові в школах і садках з батьків збирають до 4 млн грн

«Хлопець iз малозабезпеченої багатодiтної сiм'ї, виховує його лише мати, - каже Анастасiя Брикало, iнспектор ювенальної превенцiї Дрогобицького вiддiлу полiцiї. - Крiм того, що вiн без поважних причин пропускає уроки у школi, то ще й стоїть у нас на облiку як дитина-правопорушник, позаяк за ним i крадiжки, i  хулiганство. От недавно вiкно розбив у нашого начальника, був випадок, що й з ножем напав на працiвника, порiзав йому руки». 

Мама школяра начебто розумiє проблему, утiм не може вплинути на сина. Тож суд визнав, що вона «повторно протягом року ухиляється вiд виконання батькiвських обов'язкiв щодо свого неповнолiтнього сина, який без поважних причин пропускає навчання», i оштрафував жiнку на... 51 гривню.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Експрес