Львівські патрульні наздогнали осіб, які розбили вікна та розмалювали фасад будинку

12.01.2018 16:54   Джерело: Гал-інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Патрульні наздогнали трьох осіб, які розбили вікна та розмалювали фасад будинку. Про це сьогодні, 12 січня, повідомила пре-служба Патрульної поліції у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці, пише - Гал-інфо.

Читайте також

Четверо турків-нелегалів затримали поблизу кордону з Польщею

Сьогодні, близько половини 3 ночі, патрульні 1 батальйону побачили, як на вулиці Івана Франка, троє невідомих розмальовували фасад будинку, в якому знаходиться банк, написами та розбили два вікна. Зловмисники помітили екіпаж поліції та почали втікати. На площі Петрушевича інспектори наздогнали їх та зупинили.

При собі чоловіки мали наплічники, в яких лежали балончики з фарбою та бруківка. На місце події приїхали слідчі Галицького відділу поліції. Представник підприємства, яке зазнало збитків, написав заяву. Осіб встановили в базі даних, ними виявилися один 19-річний та два 21-річні мешканці Львова. Мотиви їх вчинку з’ясовують слідчі. Попередня кваліфікація – хуліганство


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо