В електротранспорті Львова хочуть запровадити компенсаційний квиток

18.01.2018 09:32   Джерело: Твоє місто
Опубліковано : Патрік Скеля

Таким чином пасажири зможуть отримати відшкодування вартості проїзду у випадках, коли трамвай чи тролейбус не доїхав до точки призначення.

Читайте також

«То, напевно, для гопників»: львів’ян шокували сидіння у тролейбусі (Фото)
Громадська рада вимагає у Садового розірвати договори з перевізниками і провести новий конкурс

У львівському електротранспорті планують запровадити компенсаційний квиток. Про це повідомив речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, пише - Твоє місто.

За його словами, у правилах користування електротранспортом у містах України не передбачена компенсація коштів у випадках, коли тролейбус чи трамвай не доїхав до місця призначення. Тому у «Львівелектротрансі» з’явилася ідея запровадити таку процедуру на рівні підприємства.

«Це міг би бути такий спеціальний квиток, на якому, можливо, мала би бути печатка чи штамп того дня, коли він виданий. Наприклад, він діяв би впродовж того ж дня чи кількох наступних. За нашим задумом цей квиток не мав би бути безкоштовним. Якщо пасажири змушені вийти з вагона, бо він не доїхав, то водій забирає в них їхні квитки та видає компенсаційні. Якщо пасажир повинен пересісти на інший вид транспорту, оскільки стоїть, наприклад, уся лінія трамваїв, то він зможе скористатися квитком наступного дня і вже не оплачувати проїзд», – каже Іван Бондар.

Він зауважує, що зараз «Львівавтодор» розробляє нові правила користування електротранспортом у містах України.

«Напевно, варто почекати. Коли нам буде відома редакція цих правил, тоді ми поміркуємо над тим, чи варто запроваджувати компенсаційний квиток. Можливо, в нових правилах буде передбачене відшкодування вартості проїзду. Якщо ні, то ми готові після обговорення з громадськістю до запровадження компенсаційного квитка»,– пояснює речник «Львівелектротрансу».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Твоє місто