Біля Львова патрульні зупинили молодого водія: з наркотиками та без документів

Молодик порушив ПДР й не мав при собі необхідних документів.

18.01.2018 14:36   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Патрульні зупинили порушника сьогодні, 18-го січня, близько третьої ночі. Як інформує прес-служба патрульної поліції Львівщини, під час патрулювання дороги «Київ-Чоп» інспектори помітили автомобіль BMW, який перетнув подвійну суцільну смугу поблизу Гамаліївки, пише - 032.ua.

Читайте також

Збив дитину та втік із місця ДТП: поліція розшукує водія

За даними патрульних, авто зупинили й при поверхневій перевірці водія, яким виявився 19-річний юнак, у нього виявили два пакети з підозрілою речовиною.

На місце події викликали слідчих Пустомитівського відділу поліції. При подальшому огляді автомобіля правоохоронці знайшли 2 пакети різного розміру з речовиною рослинного походження, схожою на коноплю, а також 20 згортків з порошком білого кольору, схожим на амфетамін.

Патрульні винесли об’єднану постанову за відсутність усіх необхідних документів та порушення правил дорожнього руху, а також склали протокол за керування транспортним засобом в стані наркотичного сп’яніння та протокол затримання. Далі справу ведуть слідчі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews