У Червонограді сусід допоміг затримати квартирного злодія

22.01.2018 19:27   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

У Червонограді завдяки пильному сусіду працівники поліції охорони затримали «квартирника». Про це повідомляє Управління поліції охорони у Львівській області. 

Читайте також

На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок

Учора, о 01.20 до Червоноградського відділу поліції, що на Львівщині, зателефонував чоловік та повідомив, що він чув шум в помешканні свого сусіда, хоча останній перебуває у Львові. За вказаною адресою виїхала група реагування поліції охорони та затримала особу, яка незаконно проникла у помешкання, пише - Status Quo.

При з’ясуванні усіх обставин встановлено, що 37-річний мешканець м. Дрогобич, розбивши вікно, проник у квартиру та намагався викрасти телевізор, однак був затриманий працівниками Управління поліції охорони у Львівській області.

Подія зареєстрована за ст. 185 ч.3 кримінального кодексу України, з’ясовуються всі обставини скоєного кримінального правопорушення. Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo