У Львові суд виніс вирок хлопцю, який відмовився служити

25.01.2018 18:29   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові суд виніс вирок хлопцю, який отримав повістку на строкову службу, але не прибув вчасно до військового комісаріату. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, пише - Status Quo.

Читайте також

Понад 40 звільнених у запас прикордонників-строковиків повернулись до Львова
Львівський суд виніс вирок контрактнику-дезертиру з Тернопільщини
Львівський військовослужбовець-контрактник помер на полігоні

Як зазначається у матеріалах вироку, 7 листопада 2017 року хлопець отримав повістку під особистий розпис від Личаківсько-Залізничного обєднаного районного військового комісаріату м. Львова з терміном прибуття до військового комісаріату на 09.11.2017 року з подальшим вибуттям до війська в складі команди №65/9359 для проходження строкової військової служби. Однак у зазначений термін та в подальшому без поважних на те причин до військового комісаріату не прибув та жодних обставин свого неприбуття не повідомив, чим ухилився від призову на строкову військову службу.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні кримінального правопорушення визнав повністю. Просив його суворо не карати, оскільки він щиро кається.

Шевченківський районний суд м. Львова визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 335 КК України, та призначив покарання у виді обмеження волі строком на один рік. Проте звільнив від відбування покарання з випробуванням, якщо він протягом одного року іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов'язки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo