У Львові затримали пенсіонера, який викрав і жорстоко задушив собаку

28.01.2018 19:48   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

У суботу, 27 січня, патрульна поліція у Львові затримала чоловіка, який вкрав і задушив собаку.

Читайте також

У Львові господар збитого насмерть собаки заблокував рух трамваїв

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівщини, близько 11 години в суботу патрульні отримали повідомлення про крадіжку собаки на вул. Тракт Глинянський, пише - ZAXID.NET.

«Екіпаж поліції отримав опис чоловіка та породу собаки. Згодом офіцери виявили вказану особу. Тварина була вже мертва. Злочинець тягнув собаку за нашийник у підвішеному стані, внаслідок чого та загинула», – мовиться в повідомленні.

Викрадач виявився родичем власника тварини. Патрульні затримали 62-річного чоловіка та викликали слідчо-оперативну групу. Згодом чоловіка доставили до Личаківського відділу поліції. Відкрито кримінальне провадження за жорстоке поводження з тваринами.

Нагадаємо, в Україні посилили відповідальність за жорстоке поводження з тваринами. Згідно із змінами, знущання над тваринами, скоєні із застосуванням жорстоких методів або з хуліганських мотивів, караються арештом на строк до 6 місяців або обмеженням волі на строк до 3 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET