На Львівщині неповнолітні втопили у озері викрадене авто

У Судовій Вишні двоє підлітків втопили у озері викрадений автомобіль.

29.01.2018 21:41   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

В Мостиському районі поліцейські розшукали викрадений автомобіль: двоє неповнолітніх, причетних до заволодіння іномаркою, втопили її в озері. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, пише - Львівський портал.

Читайте також

Збив дитину та втік із місця ДТП: поліція розшукує водія
У Стрию водій автомобіля збив 6-річну дівчину

В Мостиське відділення поліції звернувся 57-річний житель міста Броди. Чоловік повідомив, що у місті Судова Вишня було викрадено його автомобіль «Пежо 405», який він залишив на подвір’ї біля будинку свого знайомого. Сталося це в грудні минулого року.

Працівники поліції встановили, що до заволодіння транспортним засобом причетні двоє місцевих мешканців віком 15 та 16 років. Розшукали правоохоронці й викрадений автомобіль: зловмисники втопили його в одному з озер на території району.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає покарання включно до позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.
Проводиться досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews