Львівська облрада постановила, коли майорітимуть бандерівські прапори (Фотодоказ)

30.01.2018 14:33   Джерело: Гал-інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні, 30 січня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати затвердили порядок використання прапору національної-визвольної боротьби українського народу (революційного червоно-чорного прапору ОУН) на території Львівської області. «За» проголосували 62 депутати, пише - Гал-інфо з сесійної зали.

Читайте також

З нагоди Дня захисника України та 75-річчя створення Української повстанської армії Герої вшанували пам'ять героїв
Ветерани Львівщини отримають допомогу

Відповідно, депутати рекомендують підняття прапору біля адміністративного будинку Львівської обласної ради, а також на будівлях, у яких розміщуються органи місцевого самоврядування, революційного прапора ОУН у певні дати, пов’язані із визначними подіями національно-визвольної боротьби та вшануванням пам’яті Героїв.

Перелік дат складається з дев'яти пунктів. 

 

Доповнили також ще однією датою - Днем створення УГВР.

Також на знак вшанування пам’яті Героїв національно-визвольних змагань революційний прапор ОУН піднімається в траурному оформленні – у цьому випадку до верхньої частини древка або флагштока прапора прикріплюється чорна стрічка.

Також депутати рекомендували керівникам підприємств, установ і організацій, незалежно від форм власності, громадських об’єднань Львівщини вивішувати революційний прапор ОУН на будівлях у дні, затверджені в додатку до цього рішення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо