На Сколівщині поліцейські викрили зловмисника, причетного до розбою

03.02.2018 10:42   Джерело: SKOLE-TODAY
Опубліковано : Патрік Скеля

Поліцейські Сколівського району викрили зловмисника, який побив та пограбував місцевого 53-річного жителя, відібравши в нього мобільний телефон та гроші.  Ним виявився раніше судимий 22-річний стриянин.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
У Червонограді, спіймали чоловіка, який причетний до 16 крадіжок
Відвідувач аптеки на Личаківській у Львові схопив у ній злодія

У Сколівське відділення поліції 1 лютого звернувся 53-річний мешканець району. Заявник повідомив, що напередодні близько 21.30 біля автобусної зупинки в одному з сіл району візуально знайомий чоловік кілька разів вдарив його рукою в обличчя, після чого відібрав у нього телефон «HOMI» та гаманець з грошима і банківськими картками, передає - SKOLE-TODAY.

Внаслідок ударів потерпілий впав на землю і отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізовано в хірургічне відділення з діагнозом: «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку».

Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий 22-річний стриянин.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до семи років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування, вирішується питання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: SKOLE-TODAY