Внаслідок негоди на Львівщині знеструмлено понад 220 населених пунктів

Снігопади знеструмили 394 поселень в Україні. Більшість із них – на Львівщині.

04.02.2018 11:45   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Внаслідок негоди у ніч з 3 на 4 лютого в Україні виявились знеструмленими 394 населених пункти, при цьому більше половини із них розташовані у Львівській області, пише - ZAXID.NET.

Читайте також

Повалені дерева, побиті автомобілі, пошкоджені дахи будинків: фото наслідків нічної негоди у Львові та Львівській області

За даними, Держслужби надзвичайних ситуацій, у Львівській області знеструмлено 220 населених пунктів, у Івано-Франківській – 46, Закарпатській – 44, Тернопільській – 43, Рівненській – 22, Чернігівській – 18 та ще один у Сумській області.

Найбільше від негоди постраждав Старосамбірський район Львівської області, в якому 38 населених пунктів повністю залишилися без світла, а ще 20 є частково знеструмленими.

«Протягом 3 лютого та вночі 4 лютого внаслідок несприятливих погодних умов (сильні опади у вигляді мокрого снігу, налипання мокрого снігу на лінії електричних передач) без електропостачання залишилось 229 населених пункт (164 – повністю, 65 - частково) у 16 районах області та у місті Львові», – йдеться у повідомленні департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

У самому Львові від снігопадів постраждав район вул. Чупринки, який також виявився частково знеструмленим.

Додамо, що через сильні снігопади львівські комунальники у суботу, 3 лютого, перейшли на посилений режим роботи. Водночас, за даними синоптиків, сьогодні, 4 лютого, у Львові триватимуть сильні снігопади, місцями буде ожеледь та налипання мокрого снігу. Однак вже на початок наступного тижня очікується зменшення опадів та зниження температури


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews