Помер львівський велосипедист, який вдарився головою об неправильно встановлений білборд

Після звернень активістів рекламний щит забрали з вулиці.

05.02.2018 08:39   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

У п'ятницю, 2 лютого, у лікарні на вул. Миколайчука помер 54-річний велосипедист Ігор Фесенко, який наприкінці грудня 2017 року отримав травми хребта внаслідок зіткнення з неправильно встановленим рекламним білбордом на вул. Княгині Ольги. Про це повідомив друг загиблого Дмитро Гнатюк, пише - ZAXID.NET.

Читайте також

У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

За його словами, внаслідок ДТП Ігор Фесенко отримав ушкодження кількох хребців, однак поступово йшов на поправку і починав рухатися. Втім, після проведеної операції він помер. Сьогодні, 3 лютого, у капличці на вул. Каховській відбудеться прощання з Ігорем Фесенком, а завтра його поховають. Відомо, що у чоловіка залишилися дружина та дочка.

Зазначимо, що ДТП сталася ввечері 29 грудня. Тоді Ігор Фесенко вдарився головою об низько встановлений білборд на вул. Княгині Ольги, 100. Оскільки велосипедист був у шоломі, голова залишилася неушкодженою, однак внаслідок падіння чоловік отримав травми хребта.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET