Контрабандний шабаш на кордоні майже припинився, – Синютка

05.02.2018 17:42   Джерело: Кулемет.com
Опубліковано : Патрік Скеля

Голова Львівської ОДА просить правоохоронців належно розслідувати справи із перекриттям руху транспорту до Польщі.

Читайте також

На пропускному пункті «Рава-Руська-Гребенне» пікетувальники перекрили в'їзд та виїзд на границю
Винесено вирок двом організаторам перекриття траси в Гряді на Львівщині

Акції протесту на українсько-польському кордоні фінансують нечесні митники. Про це під час апаратної наради наголосив голова Львівської ОДА Олег Синютка, пише - Кулемет.com.

«Дякувати Богу, цей контрабандний шабаш на українсько-польському кордоні уже починає здуватись. Організатори анонсують участь 500 осіб, а реально у перекритті доріг бере участь 30 людей, тобто все більше і більше людей розуміють, хто за цими протестами стоїть», – сказав Синютка.

Він попросив керівників правоохоронних органів активніше розслідувати справи із перекриттям руху транспорту на кордоні.

«Я прошу, щоб організатори цих акцій не жили спокійно. Я переконаний, що якщо їх почати допитувати, то вилізуть дуже цікаві речі, які у кінцевому результаті приведуть на фінансування цих акцій, де тягнуться ниточки від контрабандних митних», – сказав Синютка.

Він також наголосив, що підтримку цієї роботи правоохоронні органи мають не тільки від громадських активістів, але від усього суспільства.

«Якщо прочитати коментарі у Фейсбуці, то вони розподіляють 90 на 10. 90% людей пишуть, що такий безлад не може тривати надалі і тільки 10% людей підтримують дії протестувальників», – сказав Синютка.

Нагадаємо, у суботу на Львівщині знову перекривали пункти пропуску із Польщею.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кулемет.com