У мерії заявили про затримання 3 автобусів АТП-1

07.02.2018 09:31   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

4 та 5 лютого поліція затримала 3 автобуси, що належать АТП-1. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на директора АТП-1 Ореста Хамулу, пише - Гал-інфо.

Читайте також

Львівське АТП-1 запровадило форму для водіїв автобусів

В мерії нагадали, що усі автобуси підприємства є в системі «Рубіж», оскільки АТП-1 має боргові зобов’язання за купівлю автобусів у 2010 році перед Львівськими автобусними заводами.

«Вчора (4 лютого) поліція затримала автобус «Електрон». Машину супроводжували в парк і передали на збереження, про що є відповідний акт.

Сьогодні вдень (5 лютого) поліція зупинила машину середнього класу ЧАЗ. Потім – ще одну, яку супроводжували до кінцевої зупинки по маршруту. Ці машини передані підприємству і перебувають на території парку, про що також складено відповідні акти, без права виїзду. Минулого тижня було затримано автобус «Атаман», - розповів Орест Хамула, директор АТП-1.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews