Двом АТОвцям виписали догани через недопуск у поліклініку головного лікаря

07.02.2018 15:42   Джерело: Вголос
Опубліковано : Патрік Скеля

Двоє лікарів третьої комунальної стоматологічної поліклініки Львова отримали догани від головного лікаря установи через ситуацію, що виникла із недопуском його на своє робоче місце.

Про це під час прес-конференції у середу, 7 лютого, заявив лікар-стоматолог, голова громадської організації «Спілка молодих спеціалістів» Юрій Казмірчук, пише - «Вголос».

Читайте також

Львівська облрада шукає ГО із захисту прав бійців АТО

«Вчора відбувся черговий прорив нашого Павліва, головного лікаря (на своє робоче місце, – ред.), який знімав нас на телефон, запитав, чи ми його пускаємо. Люди сказали, що «ні». Він розвернувся і пішов. Далі пішли догани – нам, двом АТОвцям, мені та Олександру Михайловичу (Бурію, завідувачу терапевтичного відділення третьої комунальної стоматологічної поліклініки Львова, – ред.) від пана Павліва за те, що ми його не пускаємо», – розповів Юрій Казмірчук.

За його словами, побратими цих лікарів прийшли в управляння міськради, аби запитати у головного лікаря 3-ї стоматполіклініки про таке рішення.

«І знов цікавий факт: під'їжджають з-за повороту два екіпажі поліції і просять пояснити, чому там люди в формі кучкуються. Деякі з наших побратимів бачили працівників СБУ. Вони показали своє посвідчення, – додав голова громадської організації «Спілка молодих спеціалістів». – Так-от, питання:  «Що це відбувається? Що це за реформи, коли вже доходить до переслідування?».

Також він наголосив: «Цинічний світогляд працівників управління охорони здоров'я пана Зуба не дозволяє їм просто зрозуміти одну істину: що сильніший буде на нас супротив, залякування переслідування, то сильніший буде в нас опір».

Нагадаємо,  у лютому 2017 року у львівській міській раді прийняли ухвалу про перетворення чотирьох міських стоматологічних поліклінік у некомерційні підприємства, а також програму фінансування стоматологічної допомоги окремим категоріям населення. Відтак у Львові ініціювали реформу стоматології. 3-тя поліклініка виступила проти реформи та оскаржила її в суді. А 1 серпня нового головлікаря Юрія Павліва колектив не пустив на робоче місце.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вголос