МАУ запускає рейс Львів – Барселона

Польоти будуть виконуватися щотижня – по п'ятницях зі Львова і по суботах з Барселони.

07.02.2018 17:39   Джерело: ЦТС
Опубліковано : Патрік Скеля

Міжнародні авіалінії України з 27 квітня запустять новий напрямок в Іспанію: перевізник почне літати за маршрутом Львів – Барселона, пише - ЦТС.

Читайте також

Львівський аеропорт набув ще однієї ознаки європейського
Ryanair зайде в аеропорт «Львів» в березні 2018 року
Зі Львова запускають три нові рейси в Італію

Польоти будуть виконуватися щотижня – по п'ятницях зі Львова і по суботах з Барселони. З 18 червня додасться ще одна частота – по вівторках зі Львова та по середах з Барселони. Розклад польотів виглядає наступним чином: виліт зі Львова о 22:00, посадка в Барселоні в 00:05, зворотний виліт з Барселони о 01:00, повернення до Львова о 05:00.

Крім МАУ, рейси зі Львова в Барселону планує запустити й авіакомпанія SkyUp. Ці рейси будуть чартерними, пасажири зможуть купити квиток у туроператорів. Перевізник анонсував запуск цього напрямку на червень.

На сьогодні МАУ літає в Іспанію з Києва та Івано-Франківська. Зі свого хаба перевізник літає в Мадрид, а з Івано-Франківська – до Валенсії та Аліканте. За двома останніми напрямками МАУ отримала дозвіл на збільшення частот польотів.

МАУ – найбільша українська авіакомпанія. У 2016 році вона перевезла близько 6 млн пасажирів, це майже 70% від загальної кількості пасажирів, перевезених усіма українськими компаніями. З 2012 року співвласниками МАУ є Ігор Коломойський і Аарон Майберг.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ЦТС