У Львові виділять півтора мільйона на ремонт підпірної стінки на Франка

09.02.2018 16:33   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

На відновлення аварійних робіт підпірної стінки на вул. І. Франка, 109-111, що обвалилась у грудні, передбачили 1,5 млн грн. Відповідні зміни до міського бюджету на 2018 рік  сьогодні, 9 лютого, погодив виконавчий комітет Львівської міськради.

Читайте також

На Львівщині відремонтують чотири старовинні церкви

Так, з резервного фонду бюджету міста перебачили для  Галицької районної адміністрації 1,5 млн грн для проведення невідкладних робіт з виведення з аварійного стану цегляної підпірної стінки на вул. І. Франка, 109-111, пише - Львівський портал.

« У наш департамент надійшов повний пакет документів, щодо проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану основних несучих конструктивних елементів цегляної підпірної стінки на вул. І. Франка, 109-111. Усі документи перевірені, тому пропонуємо виділити Галицькій районній адміністрації 1 млн. 500 тис. грн для проведення цих робіт», – доповів керівник фінансового департаменту міськради Львова Олег Іщук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал