З'явилось відео, як помер затриманий поліцією 22-річний львів'янин у салоні гральних автоматів

09.02.2018 22:34   Джерело: Gazeta.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

В мережу виклали відео з камер спостереження, які зафільмували процес затримання і смерті 22-річного хлопця під час нічного рейду поліції у салоні гральних автоматів у центрі Львова.

Читайте також

У львівській лікарні від отруєння блідою поганкою померли двоє людей
Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка

Під час поліцейської облави на нелегальний гральний заклад на вул. Куліша, 4, в ніч на 9 лютого, хлопець намагався проковтнути пакет з ймовірно наркотиками, пише - Gazeta.ua.

На відео видно, як п'ятеро патрульних кидають чоловіка лицем на землю, намагаючись при цьому вибрати у нього з рота невідомий предмет. Один з патрульних при цьому кілька разів б'є лежачого затриманого коліном у бік.Згодом затриманого виводять на вулицю, де йому стає погано.

У поліції повідомили, що патрульні намагалися врятувати юнака роблячи йому масаж серця

Також, як пише видання, у померлого був зламаний ніс. Що саме стало причиною смерті – удушення пакетом чи передозування наркотиком має встановити судово-медична експертиза.

Прокуратура Львівської області розпочала досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого п.12 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Gazeta.ua