У львівській маршрутці пасажира кілька разів вдарили шилом

Очевидців просять допомогти зʼясувати всі обставини події.

10.02.2018 15:30   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

Інцидент трапився у понеділок, 5-го лютого, близько девʼятої ранку в автобусі, який курсує за маршрутом №50.

Читайте також

З'явились жахливі фото різанини у Львові
Львів’янин завдав ножових поранень своїй сестрі

Відеозапис, на якому жінку похилого віку, що кілька разів поранила хлопця шилом, пасажири силоміць виводять із громадського транспорту, оприлюднили у четвер, 8-го лютого, на сторінці спільноти «Варта-1» у Facebook, пише - 032.ua.

«Прохання свідків, які бачили цей інцидент, надати свідчення», — йдеться у дописі до відео.

Інформацію про те, що такий випадок відбувся, підтвердила у коментарі речниця патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій.

«Невідомо, що спонукало жінку до такого вчинку та чи зробила вона це навмисно. Учасників конфлікту доставили до Личаківського відділу поліції», — зазначила Катерина Рибій.

Як розповіла журналістам речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська, за фактом заяви потерпілого було відкрито кримінальне провадження за ст. 125 Кримінального кодексу України. 21-річний хлопець вже пройшов експертизу, яка виявила на його тілі легкі тілесні ушкодження. Розслідування у цій справі триває. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua




Телеканал Рада. Прямий ефір

Радіо

TeNews Radio Вголос

Головне за день

Архів новин

Вверх
Вниз