Затриманому за викрадення позашляховика львів'янину призначили ₴141 тис. застави

11.02.2018 09:36   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

Затриманого за кермом викраденого Toyota Land Cruiser Prado 42-річного львів'янина арештували з правом внесення 140,9 тис. грн застави. Про це у п'ятницю, 9 лютого, повідомила прес-секретарка Франківського райсуду Львова Маріанна Турчак, пише - ZAXID.NET.

Запобіжний захід чоловіку обрали у четвер, 8 лютого. У клопотанні слідчого Нацполіції про обрання запобіжного заходу не йшлося про заставу, однак під час судового засідання вирішили, що потрібно визначити суму застави. Відтак підозрюваному у крадіжці автомобіля визначили 140,9 тис. грн застави, що цілком задовольнило адвокатів чоловіка.

Зазначимо, затримали 42-річного чоловіка у середу, 7 лютого, за годину після повідомлення про крадіжку автомобіля.

Викрадений на вул. Володимира Великого Toyota Land Cruiser Prado помітили у Брюховичах. Після 10 хв переслідування за участі шести екіпажів поліції викрадача затримали. При цьому у салоні автомобіля виявили транзитні номери та пристрій для сканування сигналізації.

Відомо, що чоловік раніше вже був судимий. Наразі правоохоронці продовжують розслідувати цей випадок.

Додамо, що вартість такого автомобіля залежно від року випуску та комплектації коливається від 500 тис. грн до 2 млн грн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET