945 тис гривень – на заходи з розвитку та утримання територіальної та місцевих систем оповіщення

12.02.2018 12:31   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У межах утримання, забезпечення постійної готовності та розвиток територіальної системи оповіщення з метою контролю за технічним станом обладнання та засобів оповіщення протягом 2017 року провели 12 щомісячних і 4 комплексні (у тому числі одна загальнодержавна) технічних перевірок роботи територіальної системи централізованого оповіщення. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту.

Читайте також

Найбільша частина видатків з бюджету: на оплату працівників державних установ
Львівська обласна рада хоче продавати лікарні та заклади освіти, - громадський активіст

Про це у п'ятницю, 9 лютого, під час звіту повідомив директор департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації Олександр Харчук.

«Упродовж року встановлені нові стаціонарні системи гучномовного обладнання, впроваджено комплекти мобільного гучномовного обладнання,  встановлені вуличні гучномовці та відновлено роботу та встановлення електросирен у містах, проведена заміна старого обладнання», - зазначив Олександр Харчук.

Відтак, у минулому році відновили роботу 6 електросирен.

На фінансування заходів з розвитку та утримання у постійній готовності територіальної та місцевих систем оповіщення витратили 945 тисяч гривень.

Зазначимо, що також встановили 24 цифрові пристрої, зокрема на 2 пунктах управління облдержадміністрації та на апаратурі оповіщення у 9 районах та 3-х містах обласного значення.

Також у минулому році придбали та встановили:

  • 19 стаціонарних систем гучномовного обладнання;
  • 7 комплектів мобільного гучномовного обладнання на автомашини;
  • 7 додаткових вуличних гучномовців;
  • провели заміну застарілого обладнання на апаратурі оповіщення – 24 одиниці.

«У 2018 році плануємо встановити ряд електронних засобів, які дозволять покращити систему оповіщення в області», - додав Олександр Харчук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews