У Садового розповіли, які храми ремонтуватимуть цьогоріч

14.02.2018 12:29   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Цього року продовжать ремонтні роботи у церкві св. Миколая, церкві свв. апп. Петра і Павла, церкві Параскеви П’ятниці, Вірменському соборі (стінопис), а також в будівлі шпиталю ім. Митрополита Андрея, на вул. Озаркевича.

Читайте також

На Львівщині відремонтують чотири старовинні церкви
У Львові реставрують ще один храм

Про це розповіла начальниця управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко, пише - Дивись.info.

За кошти міського бюджету Львова цього року також розпочнуть роботи на нових об’єктах: капітально відремонтують сходи на пл. Князя Ярослава Осмомисла, які ведуть до церкви Матері Божої Неустанної Помочі (Марії Сніжної).

Також буде виготовлено проектно-кошторисну документацію на ремонт цієї церкви. Розпочнуть ремонтні роботи у церкві св. Євхаристії (Домініканський собор, ремонт даху), ремонтно-реставраційні роботи даху костелу св. Казимира, ремонт огорожі барокових садів храму св. Юра.

Також буде виготовлено проекно-кошторисну документацію на ремонт колишніх келій костелу Францисканок (вул. М. Лисенка, 45), ремонт костелу св. Миколая (вул. Грушевського, 2), ремонт фасадів храму св. Петра і Павла (вул. Театральна, 11), ремонт Успенської церкви (вул. Руська, 7) та церкви св. Іллі (вул. Дорога Кривчицька, 113).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info