Як розіграли понад 1 млн грн від Пустомитівської РДА

15.02.2018 23:34   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Відділ освіти Пустомитівської районної державної адміністрації 9 лютого уклав угоду на постачання яловичини для 19 дитячих садочків у селах району на суму 1,24 млн грн з приватним підприємцем Миколою Саганом. Про це повідомляється в системі електронних закупівель Prozorro. Про це пише - Гал-інфо, з посиланням на «Наші гроші. Львів».

Читайте також

Екс-чиновника Львівської міськради звільнили від кримінальної відповідальності за махінації із закупівлею дерев

Згідно з угодою, за цю суму підприємець до кінця 2018 року постачатиме у садочки 10 963 кг яловичини за ціною 112,6 грн за кг.

Єдиним конкурентом Миколи Сагана на торгах виступило ПП «Бізнес ресурс – плюс», яке запропонувало м’ясо за ціною лише на 2,3 тис. грн дорожче.

За даними порталу YouControl, приватне підприємство «Бізнес ресурс – плюс» ще до листопада 2015 року було зареєстровано в селі Зимна Вода за нині чинною адресою підприємця Сагана на вулиці Глібова. Директором фірми тоді був його син – Мар’ян Саган. Сьогодні власницею та директором фірми зазначено Ольгу Кардаш.

Цього року це перші торги для Миколи Сагана, а от минулого року він отримав замовлень на суму 6,26 млн грн. У 2017 році Саган та ПП «Бізнес ресурс – плюс» конкурували на шести тендерах від бюджетників Львова та Львівської області. В п’яти випадках переможцем був приватний підприємець.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews