«У нас немає управління архітектури»: у Садового відхрестились від хабара у розмірі $25 тис.

20.02.2018 18:29   Джерело: Вголос
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львівській міській раді заперечують, що начальник управління архітектури та містобудування Львівської міської ради Юліан Чаплінський через посередників вимагав від забудовника $25 тис.

Читайте також

Суд поновив на роботі бухгалтера одного з управлінь мерії, яка провела незаконний платіж на 25 тис. грн
Фінансові порушення обсягом у 47,8 млн грн, або як у Садового крали гроші на смітті

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, пише - Вголос.

«Львівській міській раді не відомі жодні факти про затримання на неправомірній вигоді службових осіб Львівської міської ради. Просимо Генеральну прокуратуру бути коректною у поданні інформації та, в разі виявлення фактів порушень у діях посадовців мерії, повідомити Львівську міську раду.  Додамо, що в структурі Львівської міської ради немає посади директора управління архітектури, про що йшлося у повідомленні пані Лариси Сарган, прес-секретаря ГПУ», - йдеться у повідомленні.

Прокоментував ситуацію також і начальник управління архітектури та урбаністики ЛМР Юліан Чаплінський. Він заявив, що нічого не знає про хабар.

«Містобудівні документи по вул. Господарській, 21 в мерії не готували. До нас за такою адресою ніхто не звертався. Ми жодних дозволів не видавали. Навіть не вели переговорів», - прокоментував Юліан Чаплінський. 

Нагадаємо, у Львові затримали керівника проектної організації та юриста, які вимагали від забудовника 25 тис. доларів, щоб передати їх директору управління архітектури Львівської міської ради Юліану Чаплінському.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вголос