Правоохоронці викрили на Львівщині факт розкрадання коштів місцевого бюджету

22.02.2018 20:36   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Працівники управління захисту економіки у Львівській області спільно з слідчими Шевченківського відділу поліції викрили факт розкрадання коштів місцевого бюджету, призначених для закупівлі протиожеледних реагентів.

Читайте також

Директора Львівського авіаремонтного заводу звільнили з посади за підозрою у розкраданні
Львівська СБУ затримала банківську шахрайку, яка причетна до розкрадання двох мільйонів доларів

Про це повідомили сьогодні, 22 лютого, в прес-службі Львівського обласного управління поліції, де також розповіли: «Сума збитків склала більше 380 тисяч гривень. Як з’ясували правоохоронці, районна адміністрація Львова уклала з товариством з обмеженою відповідальністю, яке було визнано переможцем відкритих торгів, договір із закупівлі протиожеледного реагенту», пише - Щоденний Львів.

«За умовами договору суміш мала відповідати технічним вимогам до матеріалів, із яких виготовляється зазначена протиожеледна речовина. У подальшому товариством було здійснено постачання реагенту комунальному підприємству, а районна адміністрація проплатила за це кошти з місцевого бюджету. Як з’ясували правоохоронці, поставлена товариством суміш не відповідає технічним умовам, вказаним у договорі, зокрема, щодо вмісту солі, піску та інших структурних часток. Таким чином були привласнені кошти місцевого бюджету в сумі 388 тисяч гривень, що підтверджується відповідним висновком експертизи», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Посадовій особі товариства повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 191 (розкрадання у великих розмірах) К кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання – позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування», – повідомили також у прес-службі Львівського обласного управління поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів