Найближчі дні обіцяють різке похолодання: у Львові діють пункти обігріву

24.02.2018 22:47   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Як розповів начальник управління соціального захисту ЛМР Ігор Кобрин, у Львові цілодобово діє постійний пункт обігріву на вул. Кирилівській, 3а, який забезпечений гарячими напоями, харчуванням швидкого приготування, за необхідності видається одяг.

Про це інформує прес-центр ЛМР, пише - Дивись.info.

Також від завтра відкриють додаткові денні пункти обігріву на вул. Личаківській, 56, вул. Сербській, 15 та вул. Городоцькій, 163а.

«Праця щодо пунктів обігріву на час суттєвого пониження температури в нас налагоджена, і ми до цього готові. Ми постійно моніторимо температурні режими, і починаючи з вихідних, має бути суттєве пониження температури. В нас є один постійно діючий, цілодобовий пункт обігріву на вул. Кирилівська, 3а, де забезпечено всі умови, гаряче харчування. Також ми будемо відкривати денні пункти обігріву в певних районах міста – з вихідних відкривається пункт обігріву на Городоцькій, 163а, Сербській, 15, Личаківській, 56, і також розглядаємо можливість відкриття в деяких районних адміністраціях. В центрі на Кирилівській є відділення нічного перебування, де люди можуть переночувати, і є окремо пункт обігріву, де вони можуть зігрітися, попити чаю, похарчуватися. Також інші пункти, які будуть діяти в денний період, будуть забезпечені гарячими напоями та гарячим харчуванням. В нас щоденно, до прикладу, на Кирилівській лишаються від 2 до 4 людей – тобто невелика кількість людей, і цього року ще, в принципі, не було такого суттєвого пониження температури, як планується, тому пункти, які ми відкривали два тижні тому, а тоді було пониження до мінус 10, то їх відвідали лише одиниці. В нас є багато закладів, які дозволяють людям прийти і зігрітися, тому такого великого напливу людей не було.

Також прошу людей, якщо вони перебувають в центральній частині міста, чи не мають де зігрітися, – заходити і користуватися такими послугами обігріву», – розповів Ігор Кобрин, начальник управління соціального захисту ЛМР.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info