Більше півтисячі АТОвців обрали земельні ділянки, а не 100 тисяч від мерії Львова

27.02.2018 14:30   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

Виконавчий комітет Львівської міської ради вчора, 26 лютого, затвердив перелік бійців АТО, які претендують на отримання земельної ділянки на Львівщині, пише - Львівський портал.

Читайте також

Учасник АТО вже третій рік чекає на земельну ділянку у Львівській області
Учасники АТО звільняються від сплати земельного податку

Як відомо, у Львові діє Програма про захист інтересів учасників антитерористичної операції, у рамках якої кожен АТОвець може обрати: або отримати від міста 100 тисяч гривень, або ж стати претендентом на земельну ділянку, площею не менше 0,06 га для дачного будівництва. Таке рішення мерія прийняла через відсутність у межах Львова необхідної кількості землі, аби забезпечити нею потреби усіх вояків.

Виконком затвердив перелік із 563 бійців АТО, що мешкають у Львові. Рудному, Брюховичах та Винниках, і претендують на отримання землі. Із них 471 особа підпадає під дію згаданої програми, йдеться у рішення виконкому.

В подальшому перелік АТОвців передадуть Львівській ОДА, яка має визначити механізм виділення земельних ділянок. За словами керівника управління соціального захисту ЛМР Ігоря Кобрина, це рішення не передбачає виділення землі у межах Львова. Також цей перелік передадуть Головному управлінню Держгеокадастру у Львівській області.

Додамо. що близько тисячі часників бойових дій отримали по 100 тисяч гривень матеріальної допомоги у рамках Програми про захист інтересів учасників антитерористичної операції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал